About Me

Liana. 95-line. Write mostly K-Pop fanfictions, sometimes original fiction and poems. Moodboard maniac. Current obsession: K-Pop 97-liners.

Contacts: e-mail: lianadewintasari.utopia@gmail.com // instagram: lianadewintasari

Another lounges: Archive Of Our Own // Asianfanfics // Wattpad // Fanfiction.net // FictionPress.com // several WordPress sites.

Fanart also available on Instagram and Pinterest.

–updated July 16th, 2018.

Advertisements

113 thoughts on “About Me

  1. Hai numpang promo ya ^^

    Jumpa lagi dengan kami Mnjfanfiction crew , pada kesempatan kali ini, kami mengadakan Give Away Project. Tema project untuk season kali ini adalah “Love Is Moment” . Harfiahnya, kisah cinta itu tidak selamanya manis ada banyak moment yang dirasakan misalnya saja kisah cinta yang manis, haru, lucu, pahit hingga kisah yang penuh dengan ironi atau kegetiran.

    More info please visit us on https://mnjfanfiction.wordpress.com/2017/04/18/giveaway-project-love-is-moment/#comment-4752

    Like

  2. Hai kak Liana, ji dari garis 00 hadir 😀 Ceritanya Ji lagi jalan-jalan, terus nemu blogmu. Ji sering lihat kak Liana yg sering komen di beberapa ff, tapi aku gk pernah baca ff-nya kak Liana huhu, miyane kak 😥

    Kak Liana bukan EXO-L? Sama dong, aku juga bukan. Tapi EXO-M (?). Terutama yg tengah, lagi berdiri, & pake baju item. Iya, yang udah keluar itu lho. Gak usah disebutin napa sih -_- //mendadak baper//

    Maaf kak dateng-dateng nyampah hehehe. Semoga bisa berteman baik ^^

    Dadah kakak ❤ ❤ ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s